L’aquatló iniciarà el 18 de juny el calendari esportiu estival a Benicarló

La prova manté la seua vessant popular i inclou també una competició de relleus infantils. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 14 de juny

Tot a punt per a l’elecció de la reina i la Cort d’Honor de les Festes 2023

Demà dissabte es presentaran la reina, dames, dulcinea, dames infantils i cavallers infantils que integraran la Cort d'Honor. També es donarà a conéixer el cartell que il·lustrarà les Festes Patronals, que se celebraran del 18 al 27 d'agost.

La cílix i el tresoret tornen a Castelló amb un balanç de més de 22.000 visites

Les peces més emblemàtiques del patrimoni arqueològic benicarlando s'han pogut visitar durant 7 mesos al Mucbe, en el marc de la mostra ‘Terra d'ibers'. Ara tornen al Museu de Belles Arts de Castelló, on formen part de la seua exposició permanent.

Benicarló contractarà 12 persones a través de dos programes d’ocupació

Les persones contractades han d'estar inscrites a LABORA com a demandants d'ocupació en els epígrafs corresponents.

La Setmana Santa de Benicarló, declarada Festa d’Interés Turístic Provincial

La distinció suposa una reconeixement del valor cultural i religiós de la Setmana Santa i també un impuls turístic per a la ciutat.

S’adjudica a Pavasal la construcció d’un pàrquing per a vehicles pesats

El nou equipament, de més de 6.000 metres quadrats, permetrà que transportistes i conductors puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada. Les obres, adjudicades per un import de 219.252 euros, començaran aquest mes de juliol.

Benicarló rebrà una subvenció de 34.000 euros per a pintar la façana del mercat

La nova pintura reflectirà l'essència de la paleta de colors del nou paviment de la plaça.

Avancen a bon ritme les obres d’adequació del Servei d’Atenció a les Persones

La primera fase, corresponent a la reforma i distribució de l'espai, finalitzarà a mitjans de juliol. La segona fase, on s'inclouen les instal·lacions, revestiments i equipament, estarà llesta al mes d'octubre.

Benicarló es prepara per a les cloendes de les campanyes esportives

Aquest dissabte finalitzarà el programa Esport Escolar amb el lliurament de trofeus. Diumenge tindrà lloc la clausura de la Campanya Esportiva d'Hivern amb activitats per a tots els públics.

La secció web dedicada a les eleccions registra més de 73.000 pàgines servides

La majoria de l'electorat ha consultat el col·legi on havia de votar i l'apartat dedicat a l'escrutini final. Enguany es compleixen 20 anys de la posada en marxa de la secció web, amb un balanç de més de 3,4 milions de pàgines servides.