La Generalitat ultima el projecte de construcció d’una nova connexió d’aigua

El traçat de la segona escomesa transcorrerà des de l'ermita de Sant Gregori fins a l'avinguda del Maestrat.

El secretari autonòmic recull les demandes de la comunitat educativa

Miquel Soler ha visitat el Conservatori Mestre Feliu, que aquest any ha passat a formar part de la Generalitat, i posteriorment l'IES Joan Coromines i el CIPFP. També s'ha reunit amb representants de tots els centres, que li han exposat les principals necessitats.

L’Ajuntament presentarà l’Agenda Urbana 2030 de Benicarló el 28 de març

L'Ajuntament presentarà l'Agenda Urbana 2030 de Benicarló el proper 28 de març El Mucbe acollirà la presentació d'un projecte de vital importància per al desenvolupament futur del municipi.

Benicarló viu les Falles més participatives i multitudinàries dels últims anys

La meteorologia ha acompanyat en unes festes falleres tranquil·les i respectuoses. La Policia Local no ha registrat incidents remarcables.

Colomer lliura a Benicarló el distintiu de Municipi Turístic de la Comunitat

El reconeixement permetrà a Benicarló ser beneficiari del Fons de Cooperació per a Municipis Turístics

Ràdio Benicarló se suma a la celebració del 50 aniversari de les Falles

L'emissora municipal emetrà una edició especial del magazín ‘Veus de Casa' des del cor de les Falles el dijous dia 16. Ràdio Benicarló instal·larà els seus estudis a la placeta dels Bous per a traslladar als oients l'ambient de les falles i apropar-los els protagonistes de la festa.

María Ángeles Romero i José Antonio Sánchez prenen possessió com a regidors

Romero assumirà les delegacions de Comerç i Informàtica mentre que Sánchez serà regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural. La reestructuració es completa amb la delegació de Falles per a Ilde Añó i la de Festes per a Raúl Garcia.

La Generalitat licita el nou passeig per a vianants del Port de Benicarló

El passeig transcorrerà per damunt de les casetes dels mariners i contribuirà a millorar la façana marítima de Benicarló. Les obres tenen un import de 2,5 milions d'euros i inclouen també la renovació de les casetes dels pescadors

L’Ajuntament habilitarà 230 places de pàrquing als voltants del Centre de Salut

Les parcel·les sumen un total de 5.425 metres quadrats i estan ubicades entre el carrer dels Boters i el carrer dels Terrers. L'Ajuntament llogarà els terrenys per 10 anys per un total de 496.000 euros.

Benicarló presenta la regeneració del Jardí dels Pons al Pla Ceràmic de la Diputació

En cas de ser seleccionada, la proposta suposaria un canvi integral en els 830 metres quadrats de l'espai, ubicat al passeig de Febrer Soriano.

-->