Benicarló activa un Pla d’Ús de Platges Segures per a garantir la higiene i el distanciament

La setmana que ve s'anunciarà el dia de l'obertura oficial de les platges. Durant els pròxims dies s'instal·larà la cartelleria informativa i s'activaran les mesures d'higiene i distanciament social per a garantir la seguretat de tots els usuaris.

L’Ajuntament repartirà mascaretes a la població a partir del dilluns 1 de juny

Hi haurà disponible una mascareta per persona (a partir de 14 anys) del tipus FFP2 reutilitzables. Es podran recollir a la Biblioteca, el Mucbe, la Brigada d'Obres, la Cambra Agrària i el Mercat Central.

Comencen les obres de renovació de l’enllumenat públic de Benicarló

Se substituiran un total de 1.687 lluminàries de 19 sectors diferents, amb un estalvi anual de 142.253,40 euros (69%). El projecte es finançarà a través de l'EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat).

Els dos tallers d’ocupació ‘Et Formem’ es reincorporen a l’activitat laboral

Els alumnes-treballadors han iniciat els treballs a la plaça de la Comunitat Valenciana i a l'Hort de la Mar. Les classes teòriques no es podran reprendre de moment per les mesures de distanciament social.

L’Ajuntament de Benicarló tramita més de 400 certificats digitals des del 6 de maig

Per a tramitar-lo cal sol·licitar cita prèvia al correu pru@ajuntamentdebenicarlo.org. L'augment de certificats està relacionat amb l'increment dels tràmits administratius que la ciutadania realitza des de casa.

El Cicle de Teatre de Primavera de Benicarló es trasllada a la tardor

La Regidoria de Cultura ha acordat amb les companyies noves dates per als mesos de setembre i octubre. La previsió és que l'ocupació dels teatres i auditoris siga del 100% o, com a mínim, del 75%.

Ràdio Benicarló serà la veu de tot l’alumnat amb el programa ‘Retweet Ràdio’

El programa s'emetrà els dilluns, dimecres i divendres després del magazín ‘Veus de Casa'. L'espai és fruit de la col·laboració de tota la comunitat educativa (alumnat, professorat i famílies) i comptarà amb la participació dels 11 centres educatius de Benicarló.

La Biblioteca obrirà el proper 25 de maig amb restriccions i horari limitat

Serà necessària cita prèvia i només es podrà accedir per a fer préstecs o devolucions. L'horari serà de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i caldrà identificar-se amb el carnet de soci.

Comerç publica una guia amb més de 200 establiments que ofereixen serveis especials

S'inclouen botigues d'alimentació en general fins a establiments de material esportiu, ferreteries, perfumeries, bars i cafeteries o farmàcies. L'objectiu és agilitar les compres i evitar esperes a les botigues.

La Setmana de la Ciència més especial i més oberta que mai

Els vídeos de les xarrades que es van emetre en directe per YouTube ja sumen més de 1.600 visualitzacions en menys d'una setmana. L'esdeveniment l'organitza l'Ajuntament de Benicarló en col·laboració amb l'Associació Benicarlanda d'Amics de la Ciència i la Salut (Abacs).