Benicarló aposta per enfortir l’associacionisme empresarial amb tres tallers

L'objectiu de les activitats és reforçar les bases de les associacions entre empreses de la zona. Les jornades seran impartides pel president de l'Associació d'Empresaris d'Alcalà-Alcossebre el 20 i 27 de novembre i el 4 de desembre.

‘Benicarló, Ciutat de Valors’ reivindica els drets de les persones i la integració social

Per tercer any, l'Ajuntament de Benicarló fa una aposta decidida pels valors socials i ha elaborat una potent programació al voltant de quatre blocs: la infància i adolescència; la violència de gènere; la discapacitat; i la tolerància, els drets humans i les persones migrades.

Comencen les obres de rehabilitació del futur Centre Cívic del carrer Major

Durant sis mesos es duran a terme tasques de prevenció, de reparació i de protecció de l'estructura en l'immoble conegut com a «casa de doña Fidencia». L'actuació forma part de l'EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat).

L’Ajuntament contractarà 6 persones desocupades majors de 30 anys

A través del programa EMCORP, del Servei Valencià d'Ocupació, l'Ajuntament cobrirà sis places de reforç per a la Brigada d'Obres i Serveis, entre peons d'obra i peons agropecuaris. Les contractacions seran a jornada completa, amb una durada de sis mesos.

L’Ajuntament de Benicarló obté un premi a la innovació en serveis socials

El guardó, atorgat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives té l'objecte de valorar actuacions i iniciatives innovadores en matèria de serveis socials. En el cas de Benicarló s'ha reconegut un programa implementat adreçat al tractament dels trastorns emocionals.

L'Ajuntament firma un conveni de col·laboració amb Cocemfe Maestrat

L'alcaldessa de Benicarló i el president de Cocemfe Maestrat han firmat un conveni per a finançar el Certamen de Ciclisme Adaptat que es va organitzar el passat mes de juny. La prova és una de les més esperades del calendari esportiu local.

Les obres de rehabilitació del Jardí del Mucbe encaren la recta final

Els treballs d'adequació del jardí interior del museu completaran totalment la rehabilitació de l'antic Convent de Sant Francesc i li donaran un valor afegit. El jardí comptarà amb un hort botànic i una àgora per a concerts i activitats culturals.

S’adjudica l’adequació de la futura seu de la Biblioteca Manel Garcia Grau

La licitació estava dividida en dos lots: el primer, que inclou l'adequació de les instal·lacions, s'ha adjudicat per un import de 757.578,59 euros (IVA inclòs), mentre que el segon, que comprèn les obres del jardí i la instal·lació del mobiliari urbà exterior, s'ha adjudicat per 43.579,13 (IVA inclòs). El termini d'execució de les obres serà de 10 mesos.

Un palmarés de luxe per a la quarta edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló

Jordi Díaz, Genís Sinca i Jaume Fàbrega han estat els guanyadors en les modalitats de Divulgació Científica, Narrativa Memorialística i Llibre Gastronòmic, respectivament. Marta Moreno i Sébastien Dethise han aconseguit el primer premi de l'Àlbum Infantil Il·lustrat.

Dilluns comença la Setmana dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2019

La Setmana començarà de manera immillorable amb l'anunci dels guanyadors, i finalitzarà dissabte 16 amb l'acte de lliurament. A més, s'han envoltat els Premis amb un seguit d'actes que inclouen passejades, conferències, tallers i lectures de poemes que contribuiran a apropar els guardons a la ciutadania.