Comencen les obres de continuació de la passarel·la de fusta a la costa Nord

Les obres van a càrrec del Servei Provincial de Costes i s'emmarquen en les actuacions d'emergència que el Ministeri tenia pendents a Benicarló. Els treballs suposaran una inversió de vora 200.000 euros i tindran una durada de 2 mesos.

Benicarló dona suport al sector turístic i reforça el missatge de destinació segura

S'estan elaborant una sèrie de vídeos promocionals protagonitzats per empreses del sector de la nàutica, la restauració o els allotjaments turístics. Per a aquest estiu s'apostarà per experiències turístiques i per activitats a l'aire lliure.

El Mucbe obri les portes coincidint amb el Dia Mundial dels Museus

El Museu s'ha adaptat als requisits i recomanacions oficials per a minimitzar els riscos de contagi de la Covid19. L'accés de visitants estarà limitat al 30% de l'aforament, amb un total màxim permés de 80 persones simultàniament.

Dilluns obrirà el Cementeri Municipal amb totes les mesures de seguretat

L'entrada principal estarà tancada i l'accés es farà pel camí d'en Cobert. Serà obligatori portar mascareta i utilitzar gel hidroalcohòlic i no es podran fer servir ni ferramentes d'ús comú (escales, graneres o botelles) ni tampoc els lavabos.

Comencen les obres per a adequar el local municipal de Tossal de les Figueres

S'habilitaran quatre aules, tres per a activitats artístiques de la Universitat popular i una altra per a l'Associació Betlemística del Baix Maestrat. Les obres tenen un pressupost d'adjudicació de 119.088,20 euros i es finançaran a través del Pla Castelló 135 de la Diputació.

Els bars i cafeteries poden demanar ampliació de terrasses de manera excepcional

L'ampliació només pot sol·licitar-se en cas que siga necessària per a complir amb les mesures de seguretat i de distanciament social previstes. De moment, ja han demanat aquesta ampliació 15 establiments de Benicarló.

Les Pistes d’Atletisme es preparen per a obrir al públic la setmana que ve

S'ha unificat tota la zona de gespa, s'ha desbrossat tota l'herba dels voltants de la pista, s'han reforçat els seients de les grades i s'ha sanejat tot l'arbrat. La setmana que ve es podran començar a utilitzar les instal·lacions esportives a l'aire lliure, tot i que encara queden per concretar aspectes com l'horari o l'aforament.

Balanç molt positiu del primer Mercat del Dimecres de fruita i verdura

L'afluència de clients ha estat constant des de primera hora i el compliment de les mesures de seguretat ha sigut estricte. La valoració dels 15 paradistes ha estat molt positiva.

Benicarló restringirà el trànsit en cap de setmana i regularà la circulació dels vianants

L'avinguda Marqués de Benicarló quedarà tallada al trànsit de divendres a diumenge de 18.00 a 23.00 hores. Les voreres dels carrers amb més afluència de vianants se senyalitzaran per a establir un únic sentit de la marxa en cada vorera.

Les Festes 2020 apostaran per actes diferents protagonitzats per ‘gent de casa’

Les actuals reina, dulcinea i dames del 2019 seguiran sent les representants de les Festes 2020 i les persones que havien presentat la sol·licitud per a aquest any tindran opció preferent per al 2021. S'organitzaran activitats en funció de l'evolució de la Covid-19 i dels mandats de les autoritats sanitàries.