Surten a licitació les obres de millora del CEIP Marqués de Benicarló

Les actuacions consistiran a impermeabilitzar cobertes per a eliminar humitats i a reparar paviments. El projecte s'emmarca dins del programa Edificant de la Generalitat Valenciana i té un pressupost base de licitació de 131.292,28 euros (IVA inclòs).

Benicarló inicia el curs escolar amb normalitat i amb un increment d’alumnes

Tots els alumnes de Benicarló, de primària i secundària, han començat avui el curs escolar amb total normalitat, tot i l'augment del nombre d'alumnes en primària. El CEIP Eduardo Martínez Ródenas ha assumit una nova aula per a alumnes de 3 anys.

El Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral impulsa la formació

Les accions formatives van destinades tant a empreses com a administracions. Les tres jornades, que són gratuïtes, tindran lloc el 20, 23 i 25 de setembre a l'Espai Empresarial Actiben.

Benicarló presenta la programació de Forma't! per al segon semestre de l’any

El programa està format per 13 cursos i tallers gratuïts de temàtiques diverses. L'oferta formativa inclou temes com el màrqueting, l'hostaleria o el comerç digital, entre d'altres.

La 5k nocturna enceta la sisena edició del Circuit de Curses Populars

Ja està tot a punt per a la cinquena edició de la cursa 5K nocturna que tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de setembre. Enguany comptarà amb un circuit nou que recorrerà la zona marítima de la ciutat i tindrà la sortida i l'arribada a la plaça de Mossén Tomás.

El Ple aprovarà la subscripció del conveni per a la implantació de l’Administració electrònica

Aquest és el primer pas per a la implantació de l'Administració electrònica i la creació de l'Oficina d'atenció al ciutadà, que seran una realitat els pròxims mesos. L'Ajuntament ha escollit la plataforma de la Diputació d'Albacete atenent a criteris d'eficàcia i eficiència.

Benicarló executarà vuit projectes a través dels Pressupostos Participatius 2019

Els serveis tècnics municipals han realitzat les valoracions de viabilitat i el tall econòmic de les propostes de la ciutadania, amb una inversió de vora 120.000 euros. La creació de zones verdes, la construcció de pipi-cans amb clavegueram i aixeta i la millora d'accessos al CEIP Eduardo Martínez Ródenas han estat les tres propostes més votades.

Les Festes Patronals tanquen amb una alta participació i un balanç positiu

Les multituds que dia i nit han omplit els carrers de Benicarló i el recinte de penyes han sigut la nota més destacada de les Festes Patronals de Benicarló de 2019. Tot i la concentració de milers de persones en els actes centrals, les festes se salden sense incidents destacables.

Arriba el cap de setmana gran de les Festes Patronals de Benicarló

Entre les activitats més destacades de la programació de divendres i dissabte es troba el Mercat Medieval, la serenata a Sant Bartomeu, el cant d'albaes, el concert tribut a ABBA i els actes en honor a Sant Bartomeu. La desfilada de carrosses amb la batalla de confeti i els focs artificials tancaran les Festes diumenge.

Esports convoca les subvencions anuals per a clubs i entitats esportives

L'Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria d'Esports, torna a convocar les subvencions anuals per a entitats o clubs esportius que han realitzat competicions esportives federades i activitats d'esport espectacle l'any 2018. El termini per a presentar la documentació finalitza el 16 de setembre.