La XXVII Festa de la Carxofa comença a rodar amb la presentació del cartell

El cartell, obra de l'arquitecta i il·lustradora Anna Fonollosa, evoca l'anatomia d'un cor humà que és en realitat un cor de carxofa. La presentació de la imatge suposa el tret de sortida a una Festa en què hi haurà moltes novetats que s'aniran anunciant pròximament.

El magazín «Veus de casa» torna a Ràdio Benicarló

A partir de dilluns, 11 de novembre, l'emissora emetrà de dilluns a divendres un nou programa amb informació i novetats de l'actualitat municipal. El magazín comptarà amb col·laboradors d'àmbits molt diversos i donarà veu al teixit associatiu benicarlando.

Benicarló contracta 15 joves aturats a través del programa Avalem Joves +

Un total de 15 joves menors de 30 anys començaran a treballar aquesta i la pròxima setmana a l'Ajuntament de Benicarló en el marc del programa de la Generalitat Avalem Joves +, cofinançat pel Fons Social Europeu. La durada dels contractes és d'un any a jornada completa.

Benicarló posa en valor el seu patrimoni immaterial amb un viatge al passat

L'activitat consisteix en un passeig pel centre de la ciutat que recrearà, a través de diverses escenes, com era Benicarló no fa tants anys. La passejada és gratuïta, però cal adquirir tiquets per a la posterior festa popular, en què se servirà olleta benicarlanda i Vi de Carlon.

L'Ajuntament obri la convocatòria per a adjudicar les 37 parcel·les de l'Hort de la Mar

A partir d'avui, 6 de novembre, es poden presentar els formularis per a participar en l'adjudicació de les 27 parcel·les d'horta i les 10 parcel·les de jardineria ubicades a l'Hort de la Mar. Les sol·licituds es poden presentar fins al 9 de desembre.

Es posa en marxa l’onzena edició dels Premis al Comerç Local

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Benicarló ha convocat una nova edició dels Premis al Comerç, amb l'objectiu de promoure la qualitat de l'empresa comercial, i també com a reconeixement a l'activitat empresarial desenvolupada en el sector comercial o de serveis. Les candidatures es poden presentar fins al 18 de novembre.

L’Ajuntament acorda mesures per a controlar l’estacionament irregular d’autocaravanes

S'instal·laran senyals de prohibició d'estacionament d'autocaravanes a les platges de la Mar Xica i el Gurugú i s'incrementarà la vigilància per part de la Policia Local. Benicarló compta des de 2017 amb una àrea de servei per a autocaravanes amb subministrament i evacuació d'aigües.

Obertes les inscripcions per al Run&Bike, la segona prova del Circuit de Curses Populars

La prova combina la carrera a peu i en bicicleta de muntanya i tindrà lloc el proper diumenge 10 de novembre. Dissabte 9 se celebrarà el duatló escolar, amb una gran diversitat d'activitats programades.

Els Premis Literaris Ciutat de Benicarló trenquen rècords i reuneixen 142 originals

La quarta edició dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló ha tancat el període d'inscripció de participants amb 142 obres inscrites, 106 més que en l'edició anterior. Els autors procedeixen tant de territori nacional com de la resta d'Europa, Amèrica i Àsia.

Tot a punt per a la celebració de Tots Sants

La Brigada d'Obres i Serveis està enllestint els treballs de pintura i desbrossament del Cementeri Municipal de cara al proper 1 de novembre, Dia de Tots Sants. La Policia Local ultima l'operatiu de seguretat, que començarà dijous, dia 31, de vesprada.