Dilluns obrirà el Cementeri Municipal amb totes les mesures de seguretat

L'entrada principal estarà tancada i l'accés es farà pel camí d'en Cobert. Serà obligatori portar mascareta i utilitzar gel hidroalcohòlic i no es podran fer servir ni ferramentes d'ús comú (escales, graneres o botelles) ni tampoc els lavabos.

Comencen les obres per a adequar el local municipal de Tossal de les Figueres

S'habilitaran quatre aules, tres per a activitats artístiques de la Universitat popular i una altra per a l'Associació Betlemística del Baix Maestrat. Les obres tenen un pressupost d'adjudicació de 119.088,20 euros i es finançaran a través del Pla Castelló 135 de la Diputació.

Els bars i cafeteries poden demanar ampliació de terrasses de manera excepcional

L'ampliació només pot sol·licitar-se en cas que siga necessària per a complir amb les mesures de seguretat i de distanciament social previstes. De moment, ja han demanat aquesta ampliació 15 establiments de Benicarló.

Les Pistes d’Atletisme es preparen per a obrir al públic la setmana que ve

S'ha unificat tota la zona de gespa, s'ha desbrossat tota l'herba dels voltants de la pista, s'han reforçat els seients de les grades i s'ha sanejat tot l'arbrat. La setmana que ve es podran començar a utilitzar les instal·lacions esportives a l'aire lliure, tot i que encara queden per concretar aspectes com l'horari o l'aforament.

Balanç molt positiu del primer Mercat del Dimecres de fruita i verdura

L'afluència de clients ha estat constant des de primera hora i el compliment de les mesures de seguretat ha sigut estricte. La valoració dels 15 paradistes ha estat molt positiva.

Benicarló restringirà el trànsit en cap de setmana i regularà la circulació dels vianants

L'avinguda Marqués de Benicarló quedarà tallada al trànsit de divendres a diumenge de 18.00 a 23.00 hores. Les voreres dels carrers amb més afluència de vianants se senyalitzaran per a establir un únic sentit de la marxa en cada vorera.

Les Festes 2020 apostaran per actes diferents protagonitzats per ‘gent de casa’

Les actuals reina, dulcinea i dames del 2019 seguiran sent les representants de les Festes 2020 i les persones que havien presentat la sol·licitud per a aquest any tindran opció preferent per al 2021. S'organitzaran activitats en funció de l'evolució de la Covid-19 i dels mandats de les autoritats sanitàries.

Benicarló optarà a una subvenció de la Generalitat per a remodelar la plaça del Mercat

La convocatòria de la subvenció parteix de la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a subvencionar projectes de regeneració urbana. El projecte és una proposta d'intervenció i regeneració urbana de l'entorn de la plaça del Mercat.

El Mercat del Dimecres de fruita i verdura tornarà a partir del 6 de maig

Per tal de garantir el distanciament social, les parades es traslladaran a la plaça de la Constitució. L'horari de venda al públic serà de 8.00 a 13.00 hores.

El Ple acorda reactivar l’economia local i protegir els sectors socials més vulnerables

Els quatre grups municipals amb representació al Ple han aprovat per unanimitat una declaració institucional en relació a la Covid19. El text recull com a objectiu principal aconseguir la recuperació econòmica i social el més ràpid possible.