Surt a licitació la concessió de les parades vacants del Mercat Central

La Plataforma de Contractació del Sector Públic recull l'anunci de licitació de la concessió administrativa de les parades vacants del Mercat Central. El termini de la concessió serà de 18 anys i la presentació de propostes es podrà fer fins al 4 de novembre.

Benicarló promociona els seus atractius turístics a València

Avui divendres i demà dissabte, Benicarló participarà en l'acció de foment turístic que realitza el Patronat Provincial de Turisme de Castelló a la ciutat de València. Es farà promoció de l'oferta de sol i platja, nàutica, cultural i gastronòmica, especialment de les Jornades de Polp a Caduf i Peix de Llotja.

Benicarló presenta una intensa programació de tardor per al públic infantil i familiar

L'Ajuntament ha preparat una extensa oferta cultural infantil per als mesos d'octubre, novembre i desembre. La programació inclou música, teatre, tallers, contacontes i activitats familiars.

Dones artistes protagonitzen els tallers familiars de tardor del Mucbe

Amb l'objectiu de reconèixer el paper de les dones en el món de l'art, el Mucbe imparteix una sèrie de tallers d'octubre a desembre. Tres artistes contemporànies seran les protagonistes dels diversos tallers: Frida Kahlo, Olga Rozánova i Judy Chicago.

Benicarló inicia la declaració del magatzem del carrer de César Cataldo Bé de Rellevància Local

L'Ajuntament de Benicarló vol atorgar aquesta catalogació a l'estructura pel seu significat i el valor patrimonial i etnològic. És un dels 10 magatzems al voltant de la indústria del Vi de Carlón que hi havia a la zona marítima de Benicarló.

La Taverna Selecta Rayfe guanya el setè Concurs del Pinxo de Polp a Caduf

La tapa «Polp a la mar», de la Taverna Selecta Rayfe, ha guanyat la setena edició del Concurs del Pinxo de Polp a Caduf que organitza la Penya l'Arjup. Barrafina i La Bodegueta han quedat segon i tercer respectivament i Hogar del Pescador ha rebut la menció del jurat.

Un concert d’Els Jóvens protagonitzarà la programació cultural del Nou d’Octubre

El grup de música valencià Els Jóvens actuarà dimecres dia 9 a les 13.00 hores a la plaça de Sant Bartomeu. Abans, hi haurà l'acte institucional i prèviament, el dia 8, el tradicional Correllengua.

El Ple aprova per unanimitat una declaració institucional d’emergència climàtica

Els quatre grups municipals han aprovat per unanimitat un document a través del qual l'Ajuntament es compromet a establir els compromisos, les normatives i els recursos necessaris per a frenar la crisi climàtica. Benicarló se suma d'aquesta manera al moviment internacional que ha convocat diverses mobilitzacions previstes per a avui mateix.

El Mucbe viatja als anys 30 amb «Menús de guerra. Cuina d’avantguarda i supervivència»

L'exposició realitza un viatge retrospectiu fins a la cuina de la Segona República, un moment històric clau que ajuda a explicar la innovació culinària actual. La mostra es podrà visitar fins al 10 de novembre.

35 dolçainers homenatjaran Ximo Albiol amb un concert de la colla de la Federació

Serà el primer concert que interpretarà la colla de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters a la província de Castelló. El tribut es durà a terme el pròxim 5 d'octubre a l'Auditori Pedro Mercader.