Benicarló restringirà el trànsit en cap de setmana i regularà la circulació dels vianants

L'avinguda Marqués de Benicarló quedarà tallada al trànsit de divendres a diumenge de 18.00 a 23.00 hores. Les voreres dels carrers amb més afluència de vianants se senyalitzaran per a establir un únic sentit de la marxa en cada vorera.

Les Festes 2020 apostaran per actes diferents protagonitzats per ‘gent de casa’

Les actuals reina, dulcinea i dames del 2019 seguiran sent les representants de les Festes 2020 i les persones que havien presentat la sol·licitud per a aquest any tindran opció preferent per al 2021. S'organitzaran activitats en funció de l'evolució de la Covid-19 i dels mandats de les autoritats sanitàries.

Benicarló optarà a una subvenció de la Generalitat per a remodelar la plaça del Mercat

La convocatòria de la subvenció parteix de la Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a subvencionar projectes de regeneració urbana. El projecte és una proposta d'intervenció i regeneració urbana de l'entorn de la plaça del Mercat.

El Mercat del Dimecres de fruita i verdura tornarà a partir del 6 de maig

Per tal de garantir el distanciament social, les parades es traslladaran a la plaça de la Constitució. L'horari de venda al públic serà de 8.00 a 13.00 hores.

El Ple acorda reactivar l’economia local i protegir els sectors socials més vulnerables

Els quatre grups municipals amb representació al Ple han aprovat per unanimitat una declaració institucional en relació a la Covid19. El text recull com a objectiu principal aconseguir la recuperació econòmica i social el més ràpid possible.

Benicarló impulsa un nou calendari fiscal per a ajudar a superar la crisi de la Covid19

Els pagaments d'impostos, taxes i tributs es traslladaran al tercer i quart trimestre de l'any. L'equip de govern proposarà suspendre el cobrament de la taxa d'ocupació de via pública corresponent al 2020.

Policia Local intensificarà els controls de cara al pont del Primer de Maig

S'incrementaran els dispositius per a controlar específicament les possibles arribades a segones residències. Els agents comprovaran el motiu del desplaçament i si no està justificat podran instruir la denúncia corresponent.

Benicarló fa un desplegament sense precedents de serveis de desinfecció i neteja

Cada dia es fan quatre serveis d'aigualeig en diferents zones urbanes, de manera que tots els sectors urbans de Benicarló reben dos tractaments de desinfecció setmanals. Cada contenidor es desinfecta dos vegades per setmana i s'ha contractat una empresa que desinfecta cada tres dies tots els espais considerats sensibles.

Comença la campanya contra els mosquits amb els primers tractaments a l’entorn urbà

Els punts de tractament es concentren en zones humides, embornals o zones amb retenció d'aigua. Els tractaments contenen matèries actives de molt baixa nocivitat per a les persones o animals de companyia.

Serveis Socials atén quasi 800 telefonades i reparteix 9.000 euros en vals d’alimentació

El Servei d'Ajuda a Domicili ha augmentat el servei en un 60% i s'han fet 284 telefonades de seguiment a persones que tenen actiu el servei de teleajuda de la Diputació. El servei de suport emocional està portant actualment 12 casos.