El Mucbe apropa l’art contemporani als escolars amb tallers didàctics per a grups

L'activitat està formada per vuit tallers que s'inspiren en Frida Kahlo, Olga Rozánova i Judy Chicago. A més, també s'han preparat quatre activitats formatives al voltant de la casa de Santa Càndida.

Benicarló debat sobre les necessitats formatives i les demandes dels centres educatius

L'Obsedi Maestrat Litoral ha convocat tècnics de la Generalitat, empreses i personal directiu dels centres educatius de la comarca per plantejar les necessitats específiques de cada sector. La jornada s'ha desenvolupat al nou Espai Empresarial Actiben de Benicarló (antigues instal·lacions d'Aidima).

Els segells SICTED reconeixen la qualitat de cinc entitats públiques i privades de Benicarló

Apartaments Els Romers, l'empresa nàutica A Navegar, el restaurant Hogar del Pescador, el Mucbe i la Tourist Info han estat reconeguts per la seua qualitat turística en destinació. El segell SICTED és una iniciativa d'àmbit estatal que busca millorar la qualitat de les destinacions turístiques.

Benicarló consolida la condició de capital cultural de la comarca

Amb la III Trobada de Danses del Maestrat i la XXVI Trobada de Bandes, la ciutat serà l'epicentre cultural durant dos caps de setmana consecutius. Les dos jornades reuniran a Benicarló més de 1.000 participants.

Al voltant de 700 músics es trobaran a Benicarló en la XXVI Trobada de Bandes

La jornada se celebrarà el pròxim 28 de setembre i congregarà 14 associacions musicals de municipis de la comarca del Baix Maestrat. Prèviament, del dia 21 al 29, es podrà visitar al Mucbe l'exposició «25 anys de Trobades», que repassa les edicions anteriors de les Trobades.

Comencen les obres del jardí de la plaça de la Comunitat Valenciana

Les actuacions consistiran a renovar els dispositius de reg localitzat, a regenerar la zona arbrada i a remodelar l'estany, així com les zones de passeig i descans. Les obres, que no afectaran a la zona de jocs infantils, està previst que estiguen acabades en un mes.

La Universitat Popular comença el curs amb novetats en l’oferta formativa

El pròxim dimarts 1 d'octubre comença el període de matriculació per al curs 2019/20 de la Universitat Popular (UP). A l'oferta habitual dels últims cursos se suma la recuperació de les classes de conversa de Francés i del taller d'Expressió corporal, a més de la reestructuració del taller de Cinema i l'ampliació dels nivells del taller de Creació Literària.

Dilluns comencen les obres d’urbanització del carrer de València

A partir de principis de la setmana que ve el tram que va entre el carrer del Doctor Fléming i el Passeig Marítim es trobarà tallat al trànsit. Les obres tenen un període d'execució previst de quatre mesos.

Els indicadors confirmen la tendència a l’alça del turisme a Benicarló

La Tourist Info ha registrat 11.760 visites durant l'estiu, la majoria procedents d'Aragó i França. Les principals demandes dels turistes han estat sobre les Festes Patronals, informació local i informació cultural.

Tot a punt per a l’onzena edició de Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja

Les Jornades engegaran el pròxim 26 de setembre amb la tradicional degustació al Mercat Municipal. A més d'organitzar la Ruta dels Pescadors, una altra de les novetats d'enguany és que en les Jornades del Pinxo se serviran tapes en lloc de pinxos, per tal que es gaudisca millor del sabor.