Guia pràctica Agenda Obert al Mediterrani Port de cultura Sabor a mar i horta
Tinença de Benifassà Traiguera - Sant Mateu Catí - Ares del Maestrat - Vilafranca - Benassal Morella - Forcall Parc Natural de la Serra d'Irta Parc Natural de les Illes Columbretes Parc Natural del Delta de l'Ebre Tírig - Barranc de la Valltorta

Traiguera-Sant Mateu

A 24 km de Benicarló, es troba Traiguera, un poble d'interior famós pel seu taller de terrissa. Destaca també el temple parroquial de la població, goticorenaixentista (s.XV-XVI) amb campanar i museu parroquial. Des del poble, també es pot accedir a la carretera que us portarà a l'Ermita de la Mare de Déu de la Font de la Salut (s. XVI), la construcció de la qual va ser encarregada per Felip II.

Sant Mateu (a 26 km) és l'antiga capital del Maestrat, on hi trobem un conjunt d'edificis d'interès historicomonumental, entre els quals destaquen el temple arxiprestal (s.XIII), l'ajuntament gòtic (s.XVI), el palau dels Borrull d'estil gòtic o el palau dels Marquesos de Villores d'estil renaixentista (s.XVI). També s'hi poden visitar els museus Arxiprestal, Històric i Paleontològic.

correu.turisme@ajuntamentdebenicarlo.org versió per imprimir valencià castellano english français
Valid HTML 4.01 TransitionalValid CSS