Guia pràctica Agenda Obert al Mediterrani Port de cultura Sabor a mar i horta
Tinença de Benifassà Traiguera - Sant Mateu Catí - Ares del Maestrat - Vilafranca - Benassal Morella - Forcall Parc Natural de la Serra d'Irta Parc Natural de les Illes Columbretes Parc Natural del Delta de l'Ebre Tírig - Barranc de la Valltorta

Tinença de Benifassà (a 50 km)

El Parc Natural de la Tinença de Benifassà s'estén entre les comarques dels Ports i del Baix Maestrat. Als seus privilegiats paratges naturals, trobareu espessos boscos de pi negre i pi roig, til·lers i fajos, a banda d'una variada fauna (la cabra salvatge, el senglar, el voltor, l'àguila de panxa blanca, l'àguila calçada, etc.).

Per als aficionats al senderisme, una xarxa de senders senyalitzats uneix els set pobles de la Tinença —Bel, el Bellestar, el Boixar, Castell de Cabres, Coratxà, Fredes i la Pobla de Benifassà— amb itineraris que permeten conéixer aquest paratge extraordinàriament conservat.

A més, s'hi pot visitar la cova de pintures rupestres del Polvorí, al costat de la presa del pantà d'Ulldecona, hi trobem pintures rupestres, així com el monestir cistercenc de Santa Maria de Benifassà (s. XIII).

correu.turisme@ajuntamentdebenicarlo.org versió per imprimir valencià castellano english français
Valid HTML 4.01 TransitionalValid CSS