Ajuntament de Benicarló - Turisme

Guia pràctica / On menjar

L'oferta gastronòmica de Benicarló és un dels grans atractius de la ciutat. La cuina benicarlanda es basa en allò que avui entenem com a cuina mediterrània, gràcies a l'enclavament privilegiat de la ciutat que li permet gaudir dels millors productes de la terra i el mar.

La varietat de productes i la seua qualitat ofereix plats com el suquet de peix, l'olla, la paella de marisc, la paella del terreny, l'arròs negre, l'arròs a banda, el peixet fregidet, així com de magnífiques amanides mediterrànies.

Pel que fa a la rebosteria típica, també és molt variada, però podem ressaltar sobretot el cóc ràpid, els carquinyols, els pastissets, els rotllets d'anís o les coquetes de Sant Antoni.

Però, sense cap dubte, el producte estrella és la Carxofa de Benicarló, que compta amb la Denominació d'Origen des de l'any 1998. Les possibilitats de la Carxofa de Benicarló com a producte culinari són quasi infinites. Ho podreu comprovar en el repertori d'entrants, els guisats suculents i la cada vegada més àmplia gamma de dolços de carxofa que s'elaboren a les cuines dels establiments de restauració de la ciutat.

© 2000-2019 Equip Desenvolupament Web